Grabador de Llamadas

Grabador de Llamadas 2.0.22

Android Gesprek Opnemen | 30 dagen op proef | Geen reclame, geen spam De Best Call Recorder voor een Android toestel is nu nog beter! Total Recall, van Killer Mobile (R) is compleet vernieuwd.

Android Gesprek Opnemen | 30 dagen op proef | Geen reclame, geen spam De Best Call Recorder voor een Android toestel is nu nog beter! Total Recall, van Killer Mobile (R) is compleet vernieuwd.

Android Gesprek Opnemen | 30 dagen op proef | Geen reclame, geen spam De Best Call Recorder voor een Android toestel is nu nog beter! Total Recall, van Killer Mobile (R) is compleet vernieuwd. Er is nu niet alleen sprake van een nog betere gebruikservaring, maar ook van de meest betrouwbare en krachtige oproep & voice recorder die er op de markt te vinden is. Gegarandeerd! * Ben je al een betaalde gebruiker van Total Recall? Stuur ons dan een e-mail (info@killermobile.com) met daarin je ordernummer & IMEI. Dan zetten we jouw versie GRATIS om naar de nieuwe versie van de Call Recorder! In tegenstelling tot de meeste Call Recorders die enkel een gespreksopname doen via je microfoon, is de Total Recall ontworpen voor het OPNEMEN VAN GESPREKKEN. De kwaliteit van de opname, bij toestellen die compatibel zijn, is hierdoor gewaarborgd. Het verschil in kwaliteit is enorm. Wanneer het opnemen van gesprekken echt belangrijk voor je is, is Total Recall de enige Call Recorder voor je Android die je kunt vertrouwen. Daarbij komt dat Total Recall ondersteund wordt door Killer Mobile(R), een Amerikaanse software ontwikkelaar die zich al sinds 2003 met deze software bezig houdt. -------------------- LET OP -------------------- Helaas is het tweezijdig opnemen van een gesprek niet op alle Android-toestellen mogelijk. Bij een aantal toestellen kan de ROOTING de opnamekwaliteit van de oproep verbeteren en/ of is verplicht bij het opnemen van gesprekken. De Total Recall Call Recorder wordt versterkt door Rooted Devices en op sommige toestellen bevat het toestel zelf specifieke verbeteringen voor de gespreksopnames. De Rooted gebruikers waarbij de Call Recorder nog steeds niet naar behoren werkt, kunnen ons mailen op info@killermobile.com. We zullen dan samen met jou als gebruiker werken aan een oplossing om de software alsnog naar behoren te laten functioneren op je toestel. Schroom niet om je feedback, opmerkingen, functieverzoeken en andere zaken naar ons toe te sturen (info@killermobile.com) of bezoek en plaats deze binnen ons forum http://www.killermobile.com/forums.html

Grabador de Llamadas

Download

Grabador de Llamadas 2.0.22